Fundația Est-Europeană, Agenția Națională de Suport eTwinning Plus vă invită să participați în data de 2 decembrie la Școala de Toamna eTwinning 2017.

Evenimentul este destinat doar cadrelor didactice înregistrate pe platforma eTwinning cu experiență redusă în implementarea proiectelor eTwinning. Prioritate vor avea profesorii care nu au niciun proiect înregistrat pe portal.

Evenimentul va oferi participanților oportunitatea de a dobândi noi cunoștințe și forma abilități de dezvoltare a competențelor interdisciplinare, civice, socio-culturale, dar și digitale, prin participare și implicarea elevilor în desfășurarea proiectelor eTwinning.

Doi formatori din România prezenți la eveniment vor facilita împreună cu formatorii din R. Moldova schimbul de experiență și vor împărtăși ideile valoroase privind implementarea proiectelor eTwinning.

Cadrele didactice interesate să participe sunt invitate să completeze formularul de înscriere.

Evenimentul se va desfășura la Chișinău în incinta Institutului Muncii.

Participanții vor primi prim email confirmarea înregistrării la eveniment. Cheltuielile aferente participării la eveniment vor fi acoperite integral de către Fundația Est-Europeană din resursele destinate Programului eTwinning Plus acordate de Uniunea Europeană și Guvernul Suediei.