Caravana eTwinning

Fundația Est-Europeană (FEE) în calitate de Agenție Națională de Suport eTwinning Plus Moldova invită cadrele didactice din mediul rural să se implice activ în activitățile dedicate aniversării de 5 ani a Programului eTwinning Plus. Cu această ocazie FEE lansează Caravana eTwinning în scopul promovării beneficiilor și oportunităților oferite de program colegilor din cadrul altor instituții de învățământ învecinate. Genericul Caravanei, dar și al Săptămânilor eTwinning, ediția 2017, este conștientizarea publică a conceptului de educație incluzivă.

Campania va servi un bun prilej de socializare pentru profesori, dar şi pentru stabilirea noilor relații de prietenie și colaborare între elevi, dincolo de rigoarea normelor școlare. Tipurile de activități și modalitatea manifestării sunt la discreția grupului aplicant. Printre activitățile interactive derulate pot fi atelierele de creativitate și schimb de experiență.

Totodată, propunem realizarea unui poster dedicat promovării eTwinning sau proiectelor în derulare/încheiate. Astfel, profesorii împreună cu elevii vor avea posibilitatea să distribuie informații despre activitățile din cadrul proiectelor si vor face schimb de experiență acumulată în timpul realizării proiectelor. Fundația Est-Europeană va oferi materiale promoționale dar și suport informațional.
Caravana eTwinning se va desfășura în cadrul Săptămânilor eTwinning, iar aplicanții vor propune pentru deplasare una din zilele cuprinse în perioada 24 – 27 octombrie 2017.

Detaliile de ordin organizatoric, inclusiv identificarea mijlocului de transport va fi realizată de către aplicanți.

Pentru aplicare accesați AICI

2018-11-06T13:55:55+00:00