Cu prilejul campaniei „Săptămânilor eTwinning” ediția 2018, toți membrii comunității eTwinning sunt încurajați să demareze proiecte axate pe tematica „patrimoniul cultural” și să participe la o serie de activități: manifestări online, dezbateri cu experți, târguri de proiecte și conferințe online. Pentru detalii cu referire la evenimentele din cadrul Săptămânilor eTwinning accesați.

Campania Săptămânile eTwinning 2018 cu genericul «Patrimoniul Cultural» mizează pe implicarea eTwinner-ilor în crearea unei platforme de dezbateri, schimb de experiență, transfer de cunoștințe privind specificul cultural al fiecărei țări participante.

În acest sens, încurajăm cadrele didactice înregistrate pe platforma eTwinning Plus să se alăture campaniei prin organizarea unor activități de promovare a identității culturale.  Agenția Națională de Suport eTwinning Plus Moldova va oferi materiale promoționale și de suport cadrelor didactice care vor realiza:

1. Un plan de activități de promovare pentru perioada 15-21 octombrie;

Activitățile incluse în plan urmează a fi promovate pe facebook cu etichetarea paginii eTwinning Moldova. Pentru a eticheta pagina de facebook eTwinning Moldova caută @ETwinningMoldova. 

2. Un video cu durata de maxim 1 minut;

Creația video va fi postată pe facebook până la data de 18 octombrie.  Perioada de realizare 15-17 octombrie. Spotul video va promova identitatea și diversitatea culturală.

Patrimoniul cultural îl regăsim în tot ce ne înconjoară, începând de la clădiri istorice, muzee, biblioteci, peisaje naturale, situri arheologice, meșteșuguri, obiceiuri, tradiții (dans, muzică, gastronomie etc.), și, de ce nu, chiar obiectele încărcate de semnificație ale străbunilor noștri. Toate vorbesc despre identitatea și diversitatea noastră culturală.

Cerință obligatorie! A se include hashtag-ul #eTwForCulture în toate postările relevante din cadrul campaniei Săptămânilor eTwinning.

Pentru a beneficia de materiale promoționale și de suport completați Formularul de aplicare.

Vor fi selectate primele 55 aplicații care vor realiza activitățile de mai sus.

Vă urăm mult succes!