Agenția Națională de Suport eTwinning Plus (PSA Moldova) anunță înscrierea la Școala de Toamnă cu genericul Parteneriate Educaționale eTwinning și Integrarea Curriculară. Activitatea se va desfășura în data de  10 noiembrie 2018.

Evenimentul este destinat doar cadrelor didactice din Repulica Moldova înregistrate pe platforma eTwinning Plus cu experiență redusă în implementarea proiectelor eTwinning.

Prioritate vor avea:

profesorii cu zero proiecte;

profesorii care au participat la Atelierele privind utilizarea platformei eTwinning Plus, dar și privind crearea proiectelor educaționale eTwinning;

Evenimentul va oferi participanților oportunitatea de a dobândi noi cunoștințe și forma abilități de dezvoltare a competențelor interdisciplinare, civice, socio-culturale dar și digitale prin participare și implicarea elevilor în desfășurarea proiectelor eTwinning.

Doi formatori din România prezenți la activitate vor facilita împreună cu doi formatorii din R. Moldova schimbul de experiență și vor împărtăși ideile valoroase privind implementarea proiectelor eTwinning.

Cadrele didactice interesate să participe sunt invitate să completeze formularul de înscriere. Numărul de locuri este limitat.

Participanții vor primi prim email confirmarea înregistrării la eveniment.

Cheltuielile aferente participării la eveniment vor fi acoperite integral de către Fundația Est-Europeană din resursele destinate Programului eTwinning Plus acordate de Uniunea Europeană și Guvernul Suediei.