Fundația Est-Europeană, Agenția Națională de Suport eTwinning Plus Moldova, invită cadrele didactice înregistrate pe platforma eTwinning Plus să se înscrie pentru participare la Conferința Națională eTwinning Plus: Proiecte de succes.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 15 decembrie 2018 la Chișinău.

Scopul Conferinţei este de a prezenta realizările proiectului Twinning Plus urmare a celor 5 ani de implementare în R. Moldova, dar și de a pune în discuție integrarea tehnologiilor informaționale și a proiectelor didactice internaționale în curricula națională. Evenimentul va oferi totodată cadrelor didactice din Republica Moldova o nouă perspectiva asupra proiectelor de instruire, prezentînd experiența celor 2 Ambasadori eTwinning din România.

Cadrele didactice interesate să participe sunt invitate să completeze formularul de înscriere https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeA900AaMRso_zlAcTGEe_RV90yCvp1U-cY1NCOu1zMNzduIA/viewform?usp=sf_link

Prioritate vor avea reprezentanții Școlilor eTwinning (eTwinning School Label), dar și cadrele didactice care nu au participat anterior la Conferințe eTwinning organizate la nivel național de către Fundația Est-Europeană.

Vor fi acceptați pentru participare primii 80 de profesori înscriși, care întrunesc prioritățile menționate mai sus.

Participanții vor primi prin email confirmarea înregistrării la eveniment.

Cheltuielile aferente participării la eveniment vor fi acoperite integral de către Fundația Est-Europeană din resursele destinate Programului eTwinning Plus acordate de Uniunea Europeană și Guvernul Suediei.