Apel de înscriere Conferința Națională eTwinning Plus: Proiecte de succes – ediția 2017

Fundația Est-Europeană, Agenția Națională de Suport eTwinning Plus Moldova, invită cadrele didactice înregistrate pe platforma eTwinning Plus să se înscrie pentru participare la Conferința Națională eTwinning Plus: Proiecte de succes.

Evenimentul va avea loc pe 16 decembrie 2017 la Chișinău, în incinta Hotelului Jolly Alon.

Evenimentul va oferi participanților oportunitatea de a afla informații noi, de a-și dezvolta competențele interdisciplinare, dar și pe cele digitale, de a învăța instrumente de implicare a elevilor în realizarea proiectelor eTwinning.

Doi ambasadori eTwinning din România și cadre didactice din R. Moldova cu experiență extinsă în implementarea proiectelor educaționale eTwinning, vor împărtăși din experiența lor în eTwinning.

Cadrele didactice interesate să participe sunt invitate să completeze formularul de înscriere.

Prioritate vor avea profesorii care au obținut în anul 2017 Certificat European și/sau Certificat Național de Calitate, dar și cadrele didactice care nu au participat anterior la Conferințe eTwinning organizate la nivel național.

Vor fi acceptați pentru participare primii 80 de profesori înscriși, care întrunesc prioritățile menționate mai sus.

Participanții vor primi prin email confirmarea înregistrării la eveniment.

Cheltuielile aferente participării la eveniment vor fi acoperite integral de către Fundația Est-Europeană din resursele destinate Programului eTwinning Plus acordate de Uniunea Europeană și Guvernul Suediei.