eTwinning Weeks 2017 – Târgul ideilor de Proiecte

Începând cu 21 septembrie curent va demara o nouă campanie eTwinning Weeks cu scopul de conștientizare publică a conceptului de educație incluzivă.

Perioada de desfășurare: 21 septembrie – 26 octombrie 2017.

Vă invităm și în acest an să participați la concursul internațional Târgul ideilor de Proiecte organizat de către Agenția de Suport Bruxelles.
Evenimente planificate:

21 septembrie

  • Lansarea paginii de campanie pe eTwinning live;
  • Atelier online, cu implicarea a 3 experți, privind incluziunea cu începere de la ora 18:00 CET;
  • Start concurs. Intenționați să creați un proiect la subiectul sus-menționat, să identificați parteneri interesați sau să faceți schimb de idei, vă recomandăm să vă conectați pe eTwinning Live la data de 21 septembrie cu schița de proiect pregătită în prealabil https://live.etwinning.net/events/event/32025. În descrierea proiectului este obligatoriu să includeți remarca: #eTwinclusion.

Agenția de Suport Bruxelles (CSS) va evalua proiectele înscrise în concurs și va desemna proiectul câștigător. Fondatorii proiectului câștigător vor fi premiați de către CSS cu tablete.

25 septembrie

  • Eveniment online: eTwinning Testimonials.

26 septembrie

28 septembrie

26 octombrie

• Încheierea competiției. Prezentarea noii publicații dedicate incluziunii. Aceasta va fi prezentată în cadrul Conferinței anuale eTwinning 2017. Evenimentul va fi transmis online.

Noiembrie: Anunțarea câștigătorilor competiției.